04-10-2019

OutSystems breidt platform uit

Deel dit bericht

OutSystems heeft tijdens NextStep Denver nieuwe functionaliteiten voor haar low-code-platform aangekondigd. Deze functionaliteiten bieden volgens het bedrijf gebruikers de mogelijkheid citizen development beter te ondersteunen en monitoren, customer experiences te verbeteren en handmatige processen te automatiseren.

Ten eerste heeft OutSystems nieuwe features toegevoegd aan het platform waarmee citizen developers, ontwikkelaars zonder IT-achtergrond, een breed scala aan applicaties kunnen bouwen om bedrijfsprocessen te verbeteren. Ten tweede voegt OutSystems nieuwe features toe waarmee organisaties in staat zijn eenvoudig omnichannel-ervaringen van hoge kwaliteit te ontwikkelen.

Het laatste vlak waarop OutSystems nieuwe features toevoegt, is Dynamic Case Management. OutSystems for Case Management helpt organisaties bij het verbeteren van de operationele efficiëntie en procesflexibiliteit door de tools te bieden voor het ontwerpen, bouwen, monitoren en verbeteren van case management applicaties.

Company:

OutSystems

Partners