08-10-2019

CoolProfs benoemt Camilla Ramberg tot algemeen directeur

Deel dit bericht

Rapid development partner CoolProfs heeft met ingang van 1 oktober een nieuwe algemeen directeur. Na 19 jaar de directie van CoolProfs te hebben gevormd, maken oprichters en DGA's Luuc van der Meer (61) en Eric ten Harkel (57) plaats voor Camilla Ramberg (40) als nieuwe algemeen directeur.

Ramberg werkte de afgelopen drie jaar bij CoolProfs als senior sales consultant. In deze functie hield ze zich bezig met het acquireren en begeleiden van nieuwe klanten en projecten. Ze was verantwoordelijk voor grote klantprojecten voor onder andere Rainforest Alliance (voorheen UTZ Certified) en netbeheerder Stedin. Van der Meer en Ten Harkel blijven betrokken bij CoolProfs, met een focus op technologische ontwikkeling en positionering.

Negentien jaar ervaring
Ten Harkel en Van der Meer richtten in 2000 CoolProfs b.v. op, een bedrijf gespecialiseerd in consultancy en ontwikkeling van maatwerkapplicaties, destijds met de ontwikkeltool CA Gen. In 2008 nam CoolProfs Tri-IT over, een consultancybedrijf gespecialiseerd in .NET-ontwikkeling. Dit was een opmaat voor CoolProfs om te gaan werken met low-code platform OutSystems. CoolProfs groeide van 5 medewerkers in 2000 naar 95 nu en realiseerde in 2018 een jaaromzet van bijna 11 miljoen euro.

Company:

CoolProfs

Partners