16-10-2019

UiPath koopt Nederlandse ProcessGold en biedt combinatie process mining en RPA

Deel dit bericht

UiPath, leverancier van Robotic Process Automation, kondigt aan dat het bedrijf het Nederlandse ProcessGold heeft overgenomen. ProcessGold is aanbieder van process mining-technologie. Dankzij deze aankoop is UiPath naar eigen zeggen de eerste aanbieder die process mining- en RPA-mogelijkheden combineert.

Op basis van de aankopen van het in Eindhoven gevestigde ProcessGold en van het bedrijf StepShot introduceert UiPath de UiPath Explorer productgroep. Deze is ontwikkeld om het begrip van de bedrijfsbrede processen te vereenvoudigen en maakt het makkelijk om processen te bepalen, documenteren en prioriteren, met de unieke mogelijkheid om de procesuitvoer aan zowel de voorkant als in de achtergrond te begrijpen, met behulp van wetenschappelijke en visuele analyse.

Process intelligence
ProcessGold biedt een flexibel en krachtige ontwikkel- en gebruiksplatform ten behoeve van professionele process mining dat geschikt is voor ondernemingsbrede toepassing, om process intelligence-toepassingen mee te bouwen voor de verbetering van de bedrijfsprocessen. Klanten en partners zoals Deloitte, KPMG, EY, Porsche, KPN, Philips, The Salvation Army, Infineon, Webasto en Aegon hebben het ProcessGold-platform geïmplementeerd om processen voortdurend te analyseren en monitoren en zo waarde te scheppen door inzichten uit data te genereren. ProcessGold’s software visualiseert hoe de beste procesprestaties sneller en effectiever kunnen worden behaald.

UiPath zal nauw met partners samenwerken aan de bouw van grootschalige process mining, met als doel klanten het gat te laten dichten tussen Process Understanding en RPA.

Partners