23-10-2019

Zoho lanceert full-stack serverless ontwikkelaarsplatform Catalyst

Deel dit bericht

Zoho heeft de release aangekondigd van Catalyst, een full-stack serverless platform voor ontwikkelaars. Catalyst is eenvoudig te gebruiken maar uiterst krachtig product waarmee ontwikkelaars microservices en applicaties kunnen maken en uitvoeren. Zoho levert diensten voor de CRM-markt en heeft haar hoofdkwartier in Austin, Texas met in Nederland een vestiging in Utrecht. Het bedrijf heeft meer dan 7000 werknemers.

Catalyst geeft ontwikkelaars toegang tot dezelfde onderliggende services en frameworks die al Zoho's applicaties aansturen. Zoho heeft alle lagen van haar technische stack opgebouwd en verticaal geïntegreerd, van applicaties tot app-infrastructuur en van besturingssystemen tot netwerkinfrastructuur en datacenters. Na een decennialange investering in technologie wordt de schaalbare infrastructuur opengesteld voor ontwikkelaars.

Catalyst heeft ontwikkelaars al in staat gesteld services en applicaties te bouwen, waaronder een bridge-applicatie voor het archiveren van bugs, een app die wordt gebruikt om gebruikers in een CRM te importeren, en diverse microservices.

Meer informatie: Zoho

Partners