29-10-2019

Celonis lanceert tools voor optimaliseren van processen

Deel dit bericht

Celonis heeft tijdens Celosphere 2019, het jaarlijkse klant- en partnerevent van het bedrijf nieuwe tools gelanceerd. Deze werden eerder aangekondigd. Deze tools helpen organisaties procesverbetering te realiseren met de meest geavanceerde functies voor het ontdekken, analyseren en monitoren van data.

Met behulp van realtime datareplicatie kan de technologie knelpunten tussen het inkoopteam en het klantenserviceteam zowel monitoren als analyseren. Daarnaast kunnen gebruikers hierdoor direct inspelen op afwijkingen en kansen wanneer deze zich voordoen. Als resultaat kunnen organisaties hun orderverwerking een stuk betrouwbaarder maken.
Deze nieuwe functie maakt datareplicatie van SAP-bronsystemen mogelijk en zorgt voor continue transparantie. Daarnaast genereert de functie automatisch voorstellen voor het versoepelen van processtromen tussen salesteams en bezorgteams. De Celonis Action Engine (een tool voor procesoptimalisatie) stuurt op basis van realtime data de juiste signalen naar de klantenservice, inkoop of boekhouding en helpt deze afdelingen problemen op te lossen, de klanttevredenheid te vergroten en bedrijfsresultaten zoals on-time delivery te sturen.

Machine Learning Workbench geeft automatisch inzicht
Met de functie Machine Learning Workbench kunnen bedrijven de kracht van machine learning gebruiken zonder dat programmeerkennis nodig is. De Machine Learning Workbench is gebouwd met Jupyter Notebooks en integreert voorspellende modellen uit Python direct in het Celonis-platform. Klanten van Celonis hebben toegang tot meer dan 100.000 gratis beschikbare pakketten in de Python-community.

Soepele bedrijfsprocessen
De nieuwe tool Process Automation is standaard geïntegreerd in de Celonis Action Engine en zorgt zo voor optimale procesautomatisering met verschillende systemen. Met Process Automation kunnen gebruikers alledaagse taken vanuit een systeem op elkaar afstemmen en met één klik uitvoeren. Gebruikers stellen Process Automation gemakkelijk in zonder te hoeven programmeren. Met de drag-and-drop-interface ordenen ze processtappen en koppelen ze processtromen met sjablonen voor systemen als SAP, Oracle, Salesforce.com, ServiceNow en Jira.
Met Celonis Open Application Framework kunnen organisaties gepersonaliseerde applicaties voor iedere specifieke use-case ontwikkelen. Het framework bevat best practice-templates en een ontwikkelomgeving om op maat gemaakte apps te ontwikkelen die mogelijkheden voor transactie en analyse combineren. Gebruikers kunnen hierdoor gemakkelijker de juiste beslissing nemen.

Partners