30-10-2019

SmartBear biedt BDD Support met lancering Cucumber for Jira

Deel dit bericht

SmartBear heeft Cucumber for Jira gelanceerd. Deze release vergemakkelijkt volgens het bedrijf de samenwerking tussen belanghebbenden door native behavior-driven development (BDD) ondersteuning voor Jira te bieden.

In juni heeft SmartBear Cucumber overgenomen, maker van het open source-testautomatiseringsraamwerk Cucumber en leider in de behavior-driven development-gemeenschap. Bijna een miljoen ontwikkelaars en testers over de hele wereld gebruiken Cucumber open source tooling om hun agile ontwikkelingspraktijken te verbeteren met behulp van BDD. Cucumber for Jira biedt een scala aan functies en functionaliteiten die zijn gebouwd om realtime samenwerking tussen BDD-teams mogelijk te maken.

Cucumber for Jira publiceert automatisch documentatie vanuit een Git-repository rechtstreeks naar een Jira-project. Het is geschreven in de gemakkelijk te begrijpen Gherkin syntax,en documentatie kan eenvoudig worden gedeeld met teamleden en andere belanghebbenden. Cucumber for Jira heeft ook naadloze integratie met Git-providers zoals GitHub, GitLab en Bitbucket.

Een trailversie van Cucumber for Jira is verkrijgbaar in de Atlassian Marketplace.

Partners