11-11-2019

Celonis biedt gratis online Intelligent Business Cloud-trainingen

Deel dit bericht

Celonis heeft aangekondigd dat alle Intelligent Business Cloud (IBC) online trainingen, inclusief instructievideo's, interactieve tutorials, praktijkoefeningen en casestudy's, nu gratis beschikbaar zijn. Het toegankelijk maken van IBC online is een vervolg op de recente lancering van Celonis Snap, een gratis versie van het product van het bedrijf.

In slechts drie maanden na die lancering zijn er meer dan 5.000 nieuwe teams die gebruikmaken van Snap; een aantal dat blijft groeien. Door de online trainingen gratis aan te bieden kunnen gebruikers van de process mining-technologie diverse cursussen volgen, waardoor onder andere hun CV’s bijgewerkt kunnen worden door process mining toe te voegen als essentiële vaardigheid die ze beheersen.

De algemene training op het Celonis-platform bevat vier inhoudelijke richtingen die de specifieke gebruikersrollen in kaart brengen: Analist, Data Engineer, Executive en Business User. De online trainingen zullen in eerste instantie beschikbaar zijn in het Engels. Celonis heeft tevens plannen om lokale IBC online trainingen aan te gaan bieden in het Spaans, Portugees, Duits, Russisch en Japans. De inhoud van de trainingen wordt voortdurend aangevuld en bijgewerkt, zodat Celonis-gebruikers kunnen blijven leren en zich kunnen blijven ontwikkelen. Om het gebruik van deze online trainingen aan te moedigen zal Celonis prijzen weggeven aan diegenen die een Celonis-trainingstraject volgen en hun certificaat op LinkedIn of Twitter plaatsen.

Partners