08-11-2019

Eficode lanceert DevOps-oplossing ROOT Insights voor analyses en dashboards

Deel dit bericht

Eficode, leverancier van DevOps oplossingen, heeft de DevOps-oplossing Eficode ROOT Insights voor analyses aangekondigd: ROOT Insights biedt managers en teams de noodzakelijke inzichten in de levenscycli van hun software met grafische dashboards die door software en DevOps tools worden gegenereerd.

Eficode ROOT Insights stelt teams in staat om onafhankelijk en op een door data aangestuurde manier te blijven presteren, zonder continu te hoeven rapporteren. Analyseoplossingen ondersteunen een vertrouwelijke, door data gestuurde bedrijfscultuur en zijn de hoeksteen van DevOps voor meer flexibiliteit en innovatie. Eficode ROOT Insights maakt deel uit van het Eficode ROOT DevOps Platform, een end-to-end suite op basis van geïntegreerde en geautomatiseerde software en DevOps-tools, waaronder de Atlassian stack en open source systemen zoals Jenkins en Kubernetes. ROOT Insights verzamelt en visualiseert gegevens op basis van deze hulpmiddelen. De oplossing kan ook worden gekoppeld aan iedere bestaande (open source) tooling als een opzichzelfstaande analytische oplossing.

ROOT Insights biedt inzicht in de gehele ontwikkelstraat en laat zien nieuwe functionaliteit of code zich gedraagt door de gehele pijplijn. Managers en teams kunnen zo operationele risico’s inschatten, real-time ontwikkeling volgen en de voortgang van het gebruik van DevOps-tooling volgen.

Partners