13-11-2019

Progress uitgeroepen als Customers' Choice in Gartners Peer Inside

Deel dit bericht

Progress is uitgeroepen tot Customers' Choice voor Web Content Management in de Gartner Peer Insights. Dit is de derde achtereenvolgende keer dat Progress deze award heeft ontvangen na eerdere uitreikingen in 2018 en april 2019.

De Gartner Peer Insights Customers’ Choice selectie is gebaseerd op de beoordelingen van leveranciers die door geverifieerde eindgebruikers zijn ingediend. Progress ontving 228 beoordelingen met een gemiddelde van 4,4 van de 5 sterren voor het Progress Sitefinity aanbod.

Terwijl digitale ervaringen snel evolueren, kijken organisaties volgens CEO Yogesh Gupta van Progress naar hun web content management systemen om hen te helpen daarmee gelijke tred te houden. “Progress blijft leveren wat ze nodig hebben. Wij geloven dat deze award het resultaat is van onze toewijding om een eerste-klas product te leveren met een uitstekende klantervaring. Progress blijft innoveren om de markt te leiden en aan de behoeften van onze klanten te voldoen, en wij zijn dankbaar voor de feedback die klanten met ons delen in de Gartner Peer Insights."

Company:

Progress

Partners