25-11-2019

NetApp en Google Cloud bieden geïntegreerde datadiensten

Deel dit bericht

NetApp lanceert samen met Google Cloud de NetApp Cloud Volumes Service, NetApp Cloud Volumes ONTAP voor Google Cloud en ondersteuning voor Anthos op NetApp HCI. Met deze oplossingen kunnen organisaties zich concentreren op innovatie in alle soorten hybride omgevingen.
 
Bedrijven die willen profiteren van de flexibiliteit en efficiëntie van de Cloud, moeten zeker weten dat hun gegevens veilig en schaalbaar zijn opgeslagen – op de juiste plaats en tegen de juiste kosten. Om dit te bereiken, bouwen ze Data Fabrics die maximale flexibiliteit bieden bij deze overstap naar hybride multicloud-omgevingen. NetApp en Google Cloud stellen klanten in staat om de kracht van hun data te ontsluiten met geïntegreerde datadiensten op enterprise-niveau, die zijn geoptimaliseerd en gevalideerd voor Google Cloud.

NetApp Cloud Volumes Service voor Google Cloud is een Cloud-native, Google Cloud-geïntegreerde file-service die de prestaties, beschikbaarheid en beveiliging biedt, die nodig zijn om bedrijfskritische applicaties efficiënt te kunnen uitvoeren. Bovendien kunnen klanten nu vol vertrouwen productieworkloads uitvoeren in Google Cloud.
Daarnaast is NetApp Cloud Volumes ONTAP voor Google Cloud wereldwijd beschikbaar. Deze oplossing voor datamanagement biedt verbeterde gegevensbescherming, storage-efficiëntie en mobiliteit voor Google Cloud en hybride en multicloud-omgevingen.

Partners