Keith McCormick presenteert keynote over Machine Learning op DW&BI Summit 2020

Deel dit bericht

Keith McCormick zal tijdens de Data Warehousing & Business Intelligence Summit op 25 en 26 maart 2020 een keynote presenteren: 'Data Preparation for Machine Learning. Why Feature Engineering Remains a Human-Driven Activity'. Daarnaast zal hij ook dit jaar weer een unieke post-conference workshop presenteren: 'Putting Machine Learning to Work'.

Keith McCormick is een gerenommeerd consultant, coach en trainer op het gebied van analytics en data science, en veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op bekende internationale congressen op dit terrein, zoals TDWI. Keith is reeds sinds 1990 specialist op het gebied van statistische software en heeft diepgaande kennis en ervaring met bekende analytics oplossingen zoals IBM SPSS Statistics, IBM SPSS Modeler, AMOS, Answer Tree, populaire open source producten en andere tools voor text en big data analytics. Ook is hij auteur van verschillende boeken over statistische software.

In zijn keynote ‘Data Preparation for Machine Learning. Why Feature Engineering Remains a Human-Driven Activity’ behandelt Keith McCormick waarom het bij Data preparation belangrijk is voor een modelmaker om een dataset te maken die uniek past bij een gesteld businessprobleem. Deze sessie is gericht op analytici en data scientists en mensen die aan de slag willen met voorspellende analyses, waarbij het goed voorbereiden van gegevens voorafgaand aan het bouwen van modellen centraal staat. Keith zal de nadruk leggen op die taken waarop de modelbouwer toezicht moet houden - en die niet kunnen worden uitgevoerd zonder de context van een specifiek modelleringsproject.

Verder verzorgt Keith McCormick een unieke post-conference workshop: ‘Putting Machine Learning to Work. In deze praktische workshop gericht op Data Scientists, Technology Planners, Consultants, Business Analysts en Analytics Projectleiders, zal Keith verduidelijken welke Machine Learning-methoden het beste aansluiten bij bedrijfsbehoeften en tonen hoe waarde is te behalen uit diverse benaderingen.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op woensdag 25 en donderdag 26 maart 2020 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De zevende editie van de DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Keith McCormick, Wayne Eckerson, Dave Wells, Nigel Turner, Rick van der Lans, Peter Boncz, Egge van der Poel, Antoine Stelma, Piethein Strengholt en Tim Schulteis. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die eind maart aan bod zullen komen zijn onder andere Big Data, Analytics & Data Science, DataOps, Cloud-based Datawarehousing, Data Governance, DataVault, Data-architectuurkeuze.

Over DWBI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.nl.
Meer informatie: www.dwbisummit.com

Partners