Wayne Eckerson presenteert twee keynotes op DW&BI Summit 2020

Deel dit bericht

Wayne Eckerson zal tijdens de Data Warehousing & Business Intelligence Summit op 25 en 26 maart 2020 weer zijn opwachting maken en twee keynotes presenteren: 'Making Self-Service Analytics Work: Organizational, Architectural, and Governance Issues'; en de tweede congresdag 'Best Practices in DataOps: Trends, Tips, and Techniques for Creating and Managing Modern Data Pipelines'.

Wayne Eckerson is principal consultant bij Eckerson Group, LLC, waar hij organisaties adviseert over de inzet van data en technologie om de besluitvorming te verbeteren. Hij is al sinds begin jaren negentig een van de thought leaders op het gebied van datawarehousing, business intelligence en performance management. Wayne is veelgevraagd spreker en consultant en schrijft helder en presenteert in overtuigende stijl over vaak complexe onderwerpen. Wayne Eckerson sprak al eerder op onze DW&BI Summit in maart 2015.

In zijn eerste sessie ‘Making Self-Service Analytics Work: Organizational, Architectural, and Governance Issues’ toont Wayne Eckerson hoe de business in staat is om hun eigen rapporten en modellen te maken zonder data-chaos te creëren. Hij zal laten zien hoe een zelfvoorzienende analytische cultuur wordt geschapen die snelheid en normen, behendigheid en architectuur, en self-service en governance in evenwicht houdt.

In zijn tweede sessie Best Practices in DataOps: Trends, Tips, and Techniques for Creating and Managing Modern Data Pipelines’ bespreekt Wayne de staat van hedendaagse data analytics pipelines. Daarin bestaan volgens hem te veel stappen, er is te weinig automatisering en orkestratie en minimaal hergebruik van code en gegevens. Het resultaat is dat gegevens van slechte kwaliteit te laat worden aangeleverd. In deze sessie onderzoekt hij trends in de acceptatie van DataOps, uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd bij de implementatie van DataOps en best practices bij het bouwen van moderne datapijplijnen.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op woensdag 25 en donderdag 26 maart 2020 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De zevende editie van de DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Keith McCormick, Wayne Eckerson, Dave Wells, Nigel Turner, Rick van der Lans, Peter Boncz, Egge van der Poel, Antoine Stelma, Piethein Strengholt en Tim Schulteis. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die eind maart aan bod zullen komen zijn onder andere Big Data, Analytics & Data Science, DataOps, Cloud-based Datawarehousing, Data Governance, DataVault, Data-architectuurkeuze.

Over DWBI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.nl.
Meer informatie: www.dwbisummit.com

Partners