23-12-2019

DataStax Luna biedt enterprise-ondersteuning voor Apache Cassandra

Deel dit bericht

DataStax heeft DataStax Luna aangekondigd, een abonnementgebaseerde ondersteuning voor open source database Cassandra. Dit nieuwe DataStax-aanbod ondersteunt de snelgroeiende acceptatie van Apache Cassandra door bedrijven. Volgens DB-Engines wordt Cassandra door 40 procent van de Fortune 100 gebruikt en blijft het aan populariteit winnen.

DataStax is de logische keuze om deze service aan te bieden met meer dan tien jaar werk aan de grootste Cassandra-implementaties en honderden klanten met missiekritieke Cassandra-apps. Ook heeft het bedrijf de grootste bijdrage geleverd aan het als open source aanbieden van Cassandra, met baanbrekende ontwikkelingen die de kracht van Cassandra uitbreiden voor unieke behoeften van bedrijven. "Ondernemingen en ontwikkelaars vertellen ons dat ze de kracht en flexibiliteit van Cassandra willen voor een breed scala van gebruiksscenario's, van bedrijfsoptimalisatie tot consumenten-apps," zegt Jonathan Ellis, mede-oprichter en CTO van DataStax. "Ze willen dat Cassandra gemakkelijker te gebruiken is, ondersteund door experts en beschikbaar is in een reeks opties, afhankelijk van hun bedrijfs- en applicatiebehoeften."

DataStax Luna komt tegemoet aan deze behoeften en is beschikbaar via een self-service website. Zowel Basic- als Enterprise-niveaus omvatten een jaarlijks abonnement en gratis Cassandra-onderwijs met toegang tot communityforums, evenementen en meer. Als onderdeel van de voortdurende ondersteuning van de Cassandra-gemeenschap heeft DataStax ook twee gratis tools geleverd voor gebruik met DataStax Enterprise en open source Cassandra: DataStax Apache Kafka Connector en Bulk Loader om het laden en lossen van data sneller en eenvoudiger te maken.

Partners