09-01-2020

Sisense sluit overeenkomsten met AWS

Deel dit bericht

Sisense heeft de relatie met Amazon Web Services (AWS) uitgebreid via drie nieuwe overeenkomsten. Sisense heeft de Amazon Redshift Ready-kwalificatie behaald, is toegetreden tot het AWS Partners Network Global Startup Program en behaalde de AWS Data & Analytics Competency.

Sisense biedt een native dataconnector voor Amazon Redshift, een krachtige volledig beheerde cloud datawarehouse-service op petabyteschaal. Klanten kunnen gegevens opslaan in Amazon Redshift en deze gegevens opvragen in Sisense om de prestaties te optimaliseren, kostenbeheersing te verbeteren en een groter gebruiksgemak te bieden. Door de Amazon Redshift Ready-kwalificatie te verwerven, heeft Sisense aangetoond dat het succes heeft bij het bouwen van data-analyseproducten die integreren met Amazon Redshift. Gebruikers kunnen nu hun cloud-investeringen verder optimaliseren met Sisense en Amazon Redshift.

Sisense is ook geselecteerd om deel te nemen aan het APN Global Startup-programma, een go-to-market programma voor een selecte groep APN-partners. Hierdoor kan het bedrijf voortbouwen op haar AWS-expertise, gedeelde klanten beter bedienen en groei versnellen. Als APN Global Startup Partner verkrijgt Sisense commerciƫle kansen en een reeks voordelen van AWS-services en APN-programma's, promotieondersteuning om de zichtbaarheid te vergroten en middelen om Sisense te helpen bij het verkopen en implementeren van innovatieve oplossingen bij gedeelde eindklanten.
Sisense heeft verder de AWS Data & Analytics Competency status bereikt, waarmee de domeinexpertise van Sisense op het gebied van data-integratie, data management en geavanceerde analyse wordt gevalideerd.

Partners