03-01-2020

Sisense biedt met Q4 2019-release krachtige end-to-end analytics

Deel dit bericht

Sisense heeft een reeks innovaties aangekondigd waarmee gebruikers profiteren van de twee belangrijkste verschuivingen in het zakelijke technologielandschap: de evolutie van de cloudmarkt en de opkomst van kunstmatige intelligentie. Met de eerste productintegratie met Periscope Data (In-Warehouse Data Prep), Sisense Forecast, Sisense Quest en drie nieuwe mogelijkheden voor de embedded markt kunnen klanten geavanceerde toekomstgerichte analytische apps van enterprise-kwaliteit bouwen.

Als onderdeel van de Q4 2019-productrelease van Sisense omvatten de aangekondigde updates:
• een in-warehouse datapreparatiemodule in de branche voor selfservice-analyse in multi-cloudomgevingen
• geavanceerde voorspellingsmogelijkheden met behulp van machine learning om resultaten te voorspellen uit seizoensgebonden en niet-lineaire historische data
• kant-en-klare statistische of custom machine learning-modellen die gebruikers een beter inzicht in hun data bieden
• talloze tools om een ​​naadloze ervaring te creëren voor ontwikkelaars die analyses willen insluiten in een host-app.

Fusie mijlpaal
Hoewel volgens Sisense de rekenkracht en opslagkosten van grote hoeveelheden onbewerkte data in cloud-datawarehouses goedkoop zijn, zijn de kosten voor datateams om onbewerkte data te begrijpen en te optimaliseren voor hoogwaardige analyses tijdrovend, foutgevoelig en duur. Om dit aan te pakken heeft Sisense haar In-Warehouse Data Prep tool ontwikkeld. Het is een nieuwe module die voortvloeit uit de fusie met Periscope Data, slechts zes maanden geleden, waarmee analisten op belangrijke manieren kunnen worden ondersteund:
• enorme datasets direct in cloud-datawarehouses transformeren en optimaliseren, waaronder Amazon Redshift en Snowflake.
• selfservice-analyses leveren voor zakelijke gebruikers uit cloud datawarehouses, via in-warehouse views die in native SQL zijn gegenereerd.
• taakverlichting voor data engineers en analisten in staat stellen de businessbehoeften te vertalen.

Dit is de eerste productintegratie die voortvloeit uit de fusie van mei 2019 en deze nieuwe mogelijkheid is nu in het Sisense-platform beschikbaar. Sisense-klanten kunnen gebruikmaken van In-Warehouse Data Prep van Sisense zonder een afzonderlijke Periscope Data by Sisense-licentie te kopen. Periscope Data by Sisense biedt een volledige reeks mogelijkheden om clouddatateams te ondersteunen met een combinatie van SQL, R & Python. De Q4 2019-release markeert de eerste Periscope Data-mogelijkheid die rechtstreeks beschikbaar is vanuit het Sisense-platform, de mogelijkheid om In-Warehouse Data Prep te gebruiken om weergaven te materialiseren in hun cloud datawarehouse.

Nieuwe AI-mogelijkheden
De productrelease van Sisense Q4 2019 biedt twee nieuwe intuïtieve AI-mogelijkheden, Sisense Forecast en Sisense Quest, die het gemakkelijker moeten maken om een ​​dieper inzicht in data te krijgen en deze bruikbaar te maken.
• Met Sisense Forecast kunnen klanten resultaten uit gegevens voorspellen met behulp van geavanceerde ML-forecasting-opties die kunnen worden toegepast via een eenvoudige menu-optie. De nieuwe prognosemogelijkheden van Sisense zijn vooral waardevol bij complexe niet-lineaire gegevens en onderscheiden zich van bestaande BI-oplossingen die integratie vereisen of een data science-platform en bijbehorende expertise vereisen, waardoor het uitdagend en duur is om nieuwe inzichten te ontdekken.
• Met Sisense Quest kunnen klanten geavanceerde analytische modellen op widgets toepassen. Sisense Quest biedt de mogelijkheid om kant-en-klare geavanceerde statistische modellen en aangepaste ML-modellen te implementeren met behulp van elke time-series visualisatie. Zakelijke gebruikers krijgen de mogelijkheid om modellen onafhankelijk te verkennen en aan te passen, zodat ze direct actie kunnen ondernemen op het moment van inzicht.

White label
De Sisense Q4-release bevat ook extra mogelijkheden die voor het productteams eenvoudiger maken om aangepaste, bruikbare analyse-apps te bouwen en te schalen en deze naadloos te integreren in andere applicaties: Embed SDK, nieuwe Embedded Dashboard Designer Privileges en Embed Code UI Generator. Sisense blijft volledig betrokken bij de OEM-markt door het voor elk bedrijf zo eenvoudig mogelijk te maken om de analysemogelijkheden van Sisense te integreren in een geïntegreerde white label gebruikerservaring.

Partners