24-01-2020

Progress lanceert overkoepelend partnerprogramma AccelerateSM

Deel dit bericht

Progress, leverancier op het gebied van applicatie-ontwikkeling en digital experience technologieën, introduceert Progress AccelerateSM. In dit wereldwijde partnerprogramma worden partners voorzien van tools die hen helpen om de groei en het succes van klanten te vergroten. Het programma stelt partners in staat om hun aanbod uit te breiden met door Progress aanbevolen producten, en stelt partners in staat om klanten aan zich te binden.

Volgens Gary Quinn, SVP Core Field Operations bij Progress, verschuift de markt naar Forrester’s ‘Trifurcated Channel Model’, bestaande uit invloedrijke transactionele en retentiegerichte kanalen. “We hebben veel succesvolle partnerinitiatieven en, na de overname van Ipswitch, hebben we het programma gecentraliseerd en uitgebreid naar een trifurcated model voor het complete productportfolio. Dit levert ons partner ecosysteem meerdere voordelen op en biedt onze klanten een betere toegang tot een groter aanbod. Waardoor zij de waarde van hun investering in Progress kunnen maximaliseren”.

Het Progress Accelerate partnerprogramma vereenvoudigt de samenwerking en biedt partners:
Incentiveprogramma’s – aantrekkelijke marges en kortingen, toegang tot NRF-licenties, kortingen en referentiebonussen.
Training en begeleiding – op persona gebaseerde online marketing, verkoop, pre-sales en technische trainingsprogramma’s, technische en verkoopcertificeringen en verkoop- en marketingtoolkits.
Account Managed Resources – een toegewijde accountmanager, technische en pre-sales ondersteuning, partnermarketing, gezamenlijke bedrijfs- en marketingplanningen en een toegewijde customer succes manager.
Marketingmiddelen – een vermelding op de website van Progress; toegang tot het partnerportaal, verkooptools, trainingen en co-branded middelen; marketing lead distributie; co-branded ondersteuning voor evenementen en partnerconferenties; MVP- en awardprogramma’s; ondersteuning voor klantenreferenties en storytelling.

Daarnaast biedt Progress een toegewijd partnerteam dat wereldwijde opereert om ervoor te zorgen dat alle technische, verkoop- en bedrijfsgerelateerde vragen en behoeften snel en efficiënt worden opgepakt.

“Toen Progress in 2019 Ipswitch overnam, gaf dit ons de unieke kans om onze relatie verder te ontwikkelen”, aldus Cheryl Neal, Vice President, Data and Networking Solutions, Tech Data. “De focus op de parter community, het nieuwe Progress Accelerate programma en onze relatie van meer dan 20 jaar maakt ons enthousiast over de samenwerking met Progress. We kijken ernaar uit onze wederzijdse partners naar een hoger niveau te tillen.”

Het Progress Accelerate partnerprogramma bestaat uit drie verschillende niveaus op basis van presentaties: titanium, goud en zilver.
Ga voor meer informatie naar www.progress.com/partners.

Partners