24-01-2020

Avisi sluit partnerschap met Health Valley

Deel dit bericht

De in Arnhem gevestigde software-ontwikkelaar Avisi gaat een samenwerking aan met Health Valley. Health Valley Netherlands is een innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health.

Door de samenwerking met Health Valley wil Avisi IT-oplossingen ontwikkelen voor digitale innovaties in de zorg die een cruciale rol spelen bij het verlenen van kwalitatief goede zorg die helemaal past in de huidige tijdgeest. Het uiteindelijke doel is samen met het netwerk impact te maken voor de gezondheid van nu en in de toekomst.

Avisi heeft onder meer software ontwikkeld om digitale uitwisseling van medische gegevens tussen zorginstellingen mogelijk te maken. Hierdoor worden zorginstellingen ontzorgd en kunnen patiënten sneller en beter behandeld worden terwijl de veiligheid en privacy geborgd wordt.

Health Valley is een groot innovatienetwerk op het gebied van Life Sciences & Health en opereert vanuit het oosten van Nederland. De organisatie speelt in onder andere de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Wageningen al jarenlang een relevante rol bij onder andere het ‘matchen’ van vraag en aanbod bij innovaties in de zorg.

Partners