29-01-2020

Marcel van Egmond benoemd tot directeur Polteq Test Services

Deel dit bericht

Marcel van Egmond is door Polteq Test Services BV aangesteld als directeur. Van Egmond heeft in de afgelopen jaren verschillende management- en directierollen vervuld.

Marcel van Egmond beschikt over een ruime ervaring in Software-as-a-Service, IT-projecten en IT-dienstverlening, welke hij heeft opgedaan bij onder andere Wolters Kluwer, iPROFS en Finalist. Van Egmond zegt onder de indruk te zijn van het klantenportfolio, de diensten en het vakmanschap van Polteq. “In een snel veranderende IT-wereld is het belangrijk om te blijven innoveren en te investeren in het kennisniveau van onze professionals. Het IT-landschap alsmede de test- en ontwikkelmethodieken zijn continu onderhevig aan verandering. Polteq volgt deze ontwikkelingen op de voet en investeert voortdurend in de ontwikkeling van kennis, diensten en oplossingen. Door dit te doen kunnen wij, nu en in de toekomst, onze klanten ondersteunen bij het ontwikkelen van kwalitatieve IT oplossingen.”

Polteq, dat dit jaar haar twintigjarig jubileum viert, telt 170 medewerkers en opereert regionaal vanuit zeven locaties: Amersfoort, Groningen, Deventer, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Leuven (BE). De in software testen gespecialiseerde organisatie houdt zich bezig met het uitvoeren van testopdrachten, het verbeteren van testprocessen en het oplossen van testvraagstukken voor bedrijven en organisaties. Hiernaast biedt Polteq ook testopleidingen aan.

Partners