25-02-2020

Sisense en UiPath leveren samen Business Analytics-oplossing

Deel dit bericht

Analytics-platform Sisense en RPA-leverancier UiPath hebben een samenwerking aangekondigd om het technologieplatform van Sisense te benutten voor business analyticsmogelijkheden voor het RPA-softwareplatform van UiPath. De twee bedrijven hebben stevige marktposities in hun respectieve categorieën en deze samenwerking biedt bedrijven overal ter wereld ongeëvenaarde mogelijkheden voor procesanalyse.

De integratie van de door AI aangedreven analyses van Sisense met het UiPath-platform moet de automatiseringsstrategie van UiPath naar een hoger niveau tillen. Het stelt gebruikers van UiPath in staat om de werkelijke impact van Robotic Process Automation op hun organisatie te meten en analyticsmogelijkheden te benutten voor strategische bedrijfsresultaten. Samen zijn analytics en RPA een sterke kracht om automatisering te versnellen en digitale transformatie te stimuleren. Met dit partnerschap kunnen bedrijven profiteren van twee belangrijke verschuivingen in het technologielandschap: de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) en de groei van RPA.

Bedrijfsresultaten afstemmen op RPA-activiteiten
Het resultaat van dit partnerschap is UiPath Insights, een nieuwe business analytics-oplossing die is gebouwd op het Sisense-platform voor UiPath-gebruikers binnen een gehele organisatie. Het kan RPA-activiteiten meten, rapporteren en in lijn brengen met strategische bedrijfsresultaten. En het stelt eigenaren van bedrijfsprocessen in staat proces-KPI's te definiëren, te volgen, te meten en te delen die de waarde en impact van de algemene automatiseringsstrategie van een bedrijf meten. De UiPath Insights-engine is gebaseerd op het Sisense Business Intelligence- en analyticsplatform.

Partners