28-02-2020

Eric Haesen benoemd tot regional director ALTEN Benelux

Deel dit bericht

Eric Haesen is benoemd tot Regional Director van ALTEN Benelux. De groei van ALTEN in Nederland, België en Luxemburg en de groeidoelstellingen voor de toekomst, hebben geleid tot het besluit om over te stappen naar een Benelux-organisatie.

Vijftien jaar geleden heeft Eric Haesen, samen met Arjen van Herwaarden, namens de Groep het eerste kantoor van ALTEN in Nederland geopend. Zijn carrière is begin ’90 gestart in de technische software ontwikkeling. Daarna heeft hij diverse commerciële en management-rollen vervuld.

Eric Haesen kijkt uit naar zijn nieuwe rol. “Ik ben 15 jaar geleden het avontuur in Nederland aangegaan en inmiddels is ALTEN Nederland van een startup uitgegroeid tot een volwassen organisatie. Deze nieuwe rol biedt mij zowel persoonlijk als op internationaal niveau mooie nieuwe kansen. Met mijn lange ervaring in consultancy, waar ik zelf ook werkzaam in ben geweest als software engineer, maar ook op het gebied van management is het verkrijgen van het vertrouwen van onze medewerkers en klanten mijn belangrijkste doelstelling.”

Haesen voorziet een mooie toekomst voor de Benelux-organisatie met een compleet pakket aan diensten op het gebied van Life Science, IT en Engineering. “Door de krachten uit verschillende landen te bundelen, behalen we optimaal voordeel met elkaar. Dit biedt al onze medewerkers mooie carrièremogelijkheden. Zo heeft België een sterke positie in Life Science, terwijl Nederland beschikt over een volwassen project delivery organisatie.”

Partners