02-03-2020

erwin biedt Evolve platform voor Business Process Modeling

Deel dit bericht

erwin heeft de beschikbaarheid aangekondigd van erwin Evolve, een complete configureerbare set van enterprise architecture (EA) en business process modeling en analyse tools. De gecombineerde oplossing stelt organisaties in staat om IT-mogelijkheden toe te wijzen aan de bedrijfsfuncties die ze ondersteunen. Hiermee is te bepalen hoe mensen, processen, gegevens, technologieën en applicaties op elkaar inwerken om ervoor te zorgen dat de bedrijfsdoelstellingen bereikt.

"Of het nu gaat om het documenteren van systemen en technologie, het ontwerpen van processen en waardestromen, of het beheren van innovatie en verandering, organisaties hebben flexibele maar krachtige EA- en BP-tools nodig waarop ze kunnen vertrouwen voor het verzamelen van de relevante informatie voor besluitvorming", legt Martin Owen uit, Sr. Vice President Product Strategie bij erwin. “Het is als het bouwen van een gebouw of zelfs een stad; je hebt een blauwdruk nodig om te begrijpen wat waar heengaat, hoe alles in elkaar past om de structuur te ondersteunen, waar je ruimte hebt om te groeien en of het haalbaar is om muren neer te halen als je nodig hebben. Zonder een beeld van wat er is en de onderlinge afhankelijkheden, kan een onderneming geen snelheid en schaal aanpassen om aan haar behoeften te voldoen.”

TOGAF
De specifieke verbeteringen van erwin Evolve omvatten webgebaseerde diagrammen voor niet-IT gebruikers, sterkere documentgeneratie en analyse, TOGAF-ondersteuning, verbeterde modellering en navigatie door afgeleide relaties, nieuwe API-extensies en modulaire packaging, zodat klanten de componenten kunnen kiezen die het beste aan hun eisen voldoen. erwin Evolve maakt ook deel uit van het erwin EDGE aanbod met datamodellering, data catalog en data literacy.

Partners