27-02-2020

Mendix sluit 750 miljoen dollar Gold Partner deal met Vaco

Deel dit bericht

Mendix, onderdeel van Siemens en aanbieder in enterprise low-code, heeft een partnerschap van 750 miljoen dollar aangekondigd met Vaco als Mendix Gold Partner. Vaco is een wereldwijd opererend bedrijf voor talentsearch.

Vaco maakt gebruik van dit partnerschap om implementatie en value-added reseller-oplossingen aan te bieden voor het Mendix low-code platform. "Door samen te werken met Mendix kunnen we de ontwikkeling van low-code software in verschillende verticale industrieën snel opschalen, te beginnen met ons klantenbestand", aldus Edward Chadd, partner en directeur van Vaco. “Onze klanten worstelden met de uitdagingen van achterstanden in toepassingen, tekorten aan technologisch talent, hoe opkomende technologie te integreren met hun kernsystemen en de kloof tussen business en IT. Na onderzoek naar technologische trends in de afgelopen jaren, zijn we verheugd om samen te werken met Mendix om oplossingen te bieden voor de behoeften van onze klanten. Van het creëren van gebruikersverhalen en ontwikkeling via implementatie en bediening, hun robuuste, full-stack, enterprise-ready platform voor softwareontwikkeling is een competitieve game-changer."

Belangrijkste activeringstrend van decennium
Low-code wordt algemeen erkend als een van de meest consequente technologische trends van het afgelopen decennium, samen met Agile en DevOps. Sinds Mendix werd opgericht in 2005 heeft het bedrijf de verdiensten van analisten van topanalisten verdiend als de low-code pionier voor de ontwikkeling van bedrijfssoftware. Chadd wijst op recente voorspellingen van analisten dat de ontwikkeling van low-code applicaties verantwoordelijk zal zijn voor meer dan 65 procent van alle software-ontwikkelingsactiviteiten in de komende vier jaar.

“Op dit moment heeft Mendix het meest complete platform voor applicatie-ontwikkeling op de markt", zegt CTO Johan den Haan, van Mendix. “Het versnelt de levering en ROI van missiekritieke software enorm door samenwerking met het volledige spectrum van talent in de onderneming. Bovendien biedt het een open en uitbreidbare ontwikkelomgeving die moderne, schaalbare architectuur en draagbare, cloud-native implementatie ondersteunt."

Meer informatie: Mendix

Company:

Mendix, Vaco

Partners