02-03-2020

Workfront benoemt David Burggraaf tot CTO

Deel dit bericht

Workfront, leverancier van een work management-platform, kondigt aan dat David Burggraaf is benoemd tot chief technology officer. Burggraaf wordt als directielid verantwoordelijk voor de productontwikkeling, bedrijfsvoering, beveiliging en IT.

David Burggraaf neemt dertig jaar aan wereldwijde ervaring in de bedrijfstechnologie met zich mee, benodigd om Workfront’s groei te versnellen. Vijftien jaar daarvan bekleedde hij hoge leidinggevende posities. Hiervoor bij Instructure, als senior VP techniek; daarvoor bij FamilySearch, als senior VP productontwikkeling; en voordien bij Microsoft, als leidinggevende aan de productontwikkeling van onder meer Windows, Server en C++. Burggraaf werd in 2018 door de Utah Technology Council genomineerd voor de titel CTO van het Jaar.

“De aanleg van een work management-systeem, levert bedrijven een waardevolle gegevensbron op over hun werk en mensen, waarmee ze concurrentievoordeel kunnen boeken”, zegt Burggraaf. “Ik ben enthousiast over de visie van Workfront dat je mensen moet bijstaan zodat ze het beste uit hun werk kunnen halen. Het succes van een bedrijf is de optelsom van het succes van de individuele medewerkers.”  

CEO Alex Shootman van Workfront is blij met de komst van Burggraaf. “David beschikt over uitstekende leidinggevende capaciteiten. Hij heeft een staat van dienst in het uitbouwen van afdelingen vol technologisch ontwikkeltalent en het opbouwen van een innovatieve cultuur, gebaseerd op verantwoordelijkheid en vertrouwen. Hij weet veel van techniek en is ervaren in het opschalen van organisaties.”

Partners