13-03-2020

Genesys Cloud beschikbaar op AWS Marketplace

Deel dit bericht

Genesys kondigt aan dat Genesys Cloud beschikbaar is op AWS Marketplace, een digitale catalogus met duizenden softwareaanbiedingen van onafhankelijke software leveranciers. Door de catalogus kunnen organisaties eenvoudig software vinden, testen, kopen en toepassen die draait op Amazon Web Services.

Met de beschikbaarheid van Genesys Cloud in AWS Marketplace profiteren klanten van vereenvoudigde sourcing en contracten en geconsolideerde facturatie, wat uiteindelijk leidt tot kostenbesparingen. Met de nieuwe vermelding kunnen organisaties de inzet van Genesys Cloud gebruiken voor hun AWS Enterprise Discount Program (EDP).

De beschikbaarheid van Genesys Cloud op de AWS Marketplace is de nieuwste ontwikkeling in de relatie van Genesys en AWS. Gehost op AWS is Genesys Cloud ontworpen voor organisaties voor het leveren van Experience as a Service zodat ze kunnen bouwen aan een meer verbonden, betekenisvolle klantrelatie over alle kanalen heen, waaronder spraak, text, webchat en social media. De continue innovatie en snelle release van nieuwe functionaliteit maakt Genesys Cloud makkelijk in gebruik, radicaal vereenvoudigd en snel. De API-first microservices-architectuur van Genesys Cloud biedt bedrijven een uitgebreide set features die eenvoudig op maat kan worden gemaakt en uitgebreid.

Partners