03-04-2020

Yellowtail wordt onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Deel dit bericht

IT-dienstverlener Conclusion voegt Yellowtail toe aan haar ecosysteem. Hiermee versterkt Conclusion haar positie in de financiële sector en op het gebied van digitale transformaties.

Yellowtail is binnen Nederland een fintech-label gericht op onder meer pensioenfondsen, banken en verzekeraars. Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert digitale en datagedreven softwareoplossingen voor financiële dienstverleners, met als missie de kwaliteit van het financiële leven van consumenten te verbeteren.

Sterke positie in de financiële sector
Yellowtail heeft een sterke positie binnen de Nederlandse markt voor financiële dienstverlening. Het bedrijf combineert expertise van de financiële markt, IT en User Experience met innovatievermogen en implementatiekracht om oplossingen zoals MyLife, Hypotheek Assist en MyMortgage te ontwikkelen. Via deze slimme digitale en datagedreven softwareoplossingen brengt Yellowtail financiële dienstverleners dichter bij hun klanten, kunnen zij deze klanten beter activeren en hen voorzien van adviezen die passen bij hun financiële situatie. Consumenten kunnen dan zelf en relatief eenvoudig meer sturing geven aan hun financiële toekomst.

Ook het Key Control Dashboard platform met een sterke positie binnen de centrale en lokale overheid maakt onderdeel uit van het Yellowtail portfolio. Het Key Control Dashboard biedt een integrale aanpak voor governance, risk en control om zo organisaties aantoonbaar in control te laten zijn en te voldoen aan de betreffende normenkaders (BIO, ISO27001, NEN7510) en wetgeving (AVG).

Partners