01-04-2020

InterSystems en DataRobot willen acceptatie AI in gezondheidszorg versnellen

Deel dit bericht

DataRobot en InterSystems hebben een samenwerking aangekondigd om de toepassing van AI in de gezondheidszorg te versnellen. Door een integratie- en wederverkoperovereenkomst maakt het partnerschap het voor InterSystems-klanten gemakkelijker om voorspellingen en inzichten van het DataRobot enterprise AI platform te integreren in hun zorgapplicaties.

Het DataRobot enterprise AI-platform biedt automatisering gedurende de gehele AI-levenscyclus, waardoor de reis van een gebruiker van data naar waarde wordt versneld en gestroomlijnd. Door deze samenwerking wordt het enterprise AI-platform geïntegreerd met het InterSystems IRIS Data Platform en InterSystems for Health.

Het AI-platform van DataRobot zal de IntegratedML-oplossing van InterSystems versterken, een mogelijkheid die ontwikkelaars rechtstreeks vanuit SQL toegang geeft tot AutoML-mogelijkheden. Hierdoor kunnen klanten van InterSystems IRIS en IRIS for Health voorspellingen insluiten in hun bestaande applicaties op een eenvoudige, intuïtieve en schaalbare manier. De technologie van InterSystems vereenvoudigt de data-acquisitie, normalisatie en andere ‘data wrangling’, en de DataRobot-technologie vereenvoudigt het hele AI-proces, van feature engineering en modellering tot implementatie en monitoring. Dit zal de levering en time-to-value van ML/AI-mogelijkheden in realtime besluitvormingstoepassingen versnellen.

"Het AI-platform van DataRobot is een natuurlijke uitbreiding op alle InterSystems-implementaties die gebruik maken van onze IntegratedML-oplossin, zowel in de gezondheidszorg als in andere industrieën", zegt Scott Gnau, hoofd Data Platforms voor InterSystems. “Dit stelt ontwikkelaars in staat om machine learning en AI-extensies eenvoudig toe te voegen, waardoor realtime verbeterde beslissingen en analyses voor hun applicaties worden gecreëerd. Het maakt operaties ook robuust. IntegratedML is ingebouwd in InterSystems IRIS en IRIS for Health en DataRobot levert de beste MLOps in zijn klasse."

Partners