08-04-2020

Rem van Hoog wordt CEO bij Sytac

Deel dit bericht

Rem van Hoog start per 1 april 2020 als CEO van Sytac IT Consulting, expert op het gebied van Java en front-end technologieën voor onder andere de luchtvaart, de bancaire sector en de overheid. Van Hoog volgt oprichter en CEO Bert Kraaikamp op die na 14 jaar afscheid neemt.

Rem van Hoog is afkomstig van het Amerikaanse beursgenoteerde DXC Technology. Hij begon zijn carrière als programmeur bij Nedlloyd Computer Services, een dochteronderneming van de Nederlandse rederij Nedlloyd Lines. Vervolgens bekleedde hij uiteenlopende posities binnen verschillende internationale omgevingen. Bij DXC Technology was hij de laatste jaren in zijn pre-sales rol als senior solution consultant verantwoordelijk voor het verkrijgen en vernieuwen van outsourcingscontracten en significante nationale en internationale projecten bij onder andere Philips, Ahold, Ericsson en de Vlaamse overheid.

Aftredend CEO en oprichter van Sytac Bert Kraaikamp neemt na 14 jaar afscheid van Sytac om zicht te richten op zaken buiten de IT-business. "De afgelopen periode werd ook gekenmerkt om de juiste opvolger te vinden. Ik maak vol vertrouwen plaats voor nieuw leiderschap en ben ervan overtuigd dat Rem de koers van Sytac, gebaseerd op kwaliteit en onze voorkeur om met bewezen technologieproducten en technieken te werken, verder zal uitstippelen en verstevigen.”

Partners