04-05-2020

Thinkwise benoemt Aad van Schetsen tot international channel manager

Deel dit bericht

Thinkwise, leverancier van een enterprise low-code platform, heeft met ingang van 1 mei een nieuwe international channel manager. Aad van Schetsen gaat het bedrijf, dat plannen heeft om zowel binnen Nederland als internationaal te groeien, helpen met het uitbreiden van het partnerkanaal.  

Van Schetsen (58) werkte voor zijn aanstelling bij Thinkwise voor Betty Blocks als Vice President North America, waar hij veel ervaring opdeed met de buitenlandse expansie van het bedrijf naar de VS. Daarvoor werkte Van Schetsen onder meer bij Compuware en Uniface, waar hij meer dan vijf jaar directeur was.

De komende tijd gaat Van Schetsen zich richten op het enthousiasmeren van partners, zoals System Integrators, Independent Software Vendors en Resellers. Dit deed hij eerder in zijn carrière met veel succes, mede door zijn focus op langdurige relaties en steunend op zijn grote netwerk binnen de IT en low-code wereld.

CEO Robert van der Linden van Thinkwise is blij met Van Schetsen als international channel manager. “Hij heeft veel relevante IT-ervaring en ervaring met het begeleiden en adviseren van partners en klanten. Met zijn expertise in het partnerkanaal willen we de groei van Thinkwise drastisch versnellen. Hij is een zeer waardevolle aanvulling voor ons team. Met twintig jaar ervaring in Nederland zijn wij er klaar voor om ons Thinkwise platform wereldwijd te gaan vermarkten.”

Company:

Thinkwise

Partners