Meetup Retail 2030: The Importance of Data & Artificial Intelligence
(19-05-2020)

Deel dit bericht

Info Support organiseert de tweede meetup in de serie ‘Retail 2030’. Op 19 mei aanstaande vertellen sprekers van Info Support en Bol.com over de kansen van Data & Artificial Intelligence voor de retailsector. Hoe kunnen retailers vanuit een data driven strategie hun business verbeteren? Die vraag staat centraal tijdens de meetup.

Grote retailers geven een uniek kijkje in de keuken over hoe data hen helpt in het ontwikkelen van persoonlijke ervaringen. Tijdens de sessie worden de nieuwe mogelijkheden die AI biedt voor de retailsector uitgebreid belicht en besproken. Hoe begin je zelf met AI? Doe tijdens de meetup relevante inspiratie op over hoe jij een vliegende start kunt maken in het toepassen van data & AI binnen retail.

Tijdens deze online sessie delen diverse experts hun ervaringen en de belangrijkste inzichten. “In de begeleiding van retailers en e-tailers naar een digitalisering van hun diensten zien we dat ze vrijwel allemaal tegen dezelfde uitdagingen en trends aanlopen”, aldus Cornell Knulst, IT-architect bij Info Support en organisator van de meetup. “Een van die trends is Data & AI; uitermate krachtige technologie, waarmee retailers de komende jaren echt het verschil kunnen maken. Hoe ze dat kunnen doen laten we graag zien tijdens deze meetup, door hen te inspireren met verhalen uit de praktijk en concrete handvatten te geven om tot een data driven business te komen”.

Datum: 19 mei 2020
Starttijd: 18.00 uur

Inschrijven en meer informatie

Partners