29-05-2020

SAS benoemt Capgemini tot SAS Partner of the Year West-Europa

Deel dit bericht

SAS heeft bekend gemaakt dat het Capgemini heeft bekroond met een Partner of the Year award voor de regio West-Europa. De award is een erkenning voor de samenwerking met SAS rond initiatieven als fraude-analyse en supply chain. Zowel de Global als de Regional Partner Awards 2020 zijn uitgereikt aan de top partners voor hun uitmuntende samenwerking, innovatie en bijdragen.

Capgemini heeft de Platinum Partner-status binnen het SAS-partnerprogramma en is één van de vier grootste internationale SAS-partners in Europa. De sterke punten van Capgemini die aan deze prijs hebben bijgedragen zijn onder meer een hoog niveau van vaardigheden en competentie in SAS-oplossingen. De afgelopen jaren heeft Capgemini fors geïnvesteerd in het opbouwen van SAS-vaardigheden. Dat heeft geresulteerd in 380 werknemers met een SAS-certificering, waardoor de kennis op grotere schaal in verschillende landen bij klanten kan worden toegepast. SAS en Capgemini werken vooral samen in de publieke sector, retail, manufacturing en de transportsector. Hierbij richten ze zich op supply chain en fraude-analyse.

Matthijs Babeliowsky, director Alliance & Channel Management West-Europa bij SAS, feliciteert Capgemini met deze prijs. “We kijken terug op een zeer succesvol jaar met veel hoogtepunten. Capgemini heeft zich opnieuw verder verdiept in onze oplossingen. Op basis van hun expertise hebben ze hun klanten voorzien van innovatieve oplossingen die hen verder helpen met de implementatie van Data & Analytics binnen hun eigen organisatie. Met deze award willen we Capgemini bedanken voor hun inzet.”

Partners