11-06-2020

MongoDB Cloud biedt Unified Cloud-To-Mobile Experience

Deel dit bericht

MongoDB heeft een reeks producten aangekondigd die gezamenlijk het MongoDB Cloud-platform vormen. De lancering van MongoDB 4.4, de algemene beschikbaarheid van Atlas Data Lake en Atlas Search en de algemene beschikbaarheid van MongoDB Realm bieden organisaties om datasilo's en gefragmenteerde API's te omzeilen. MongoDB Cloud biedt ontwikkelaars geoptimaliseerd, cloud-to-mobile platform.

Volgens President en CEO Dev Ittycheria van MongoDB maken ontwikkelaars gebruik van een groot aantal technologieën, datamodellen, API's en talen in verschillende systemen om de transactionele, zoek- en analytische functies te ondersteunen die gebruikers in moderne applicaties nodig hebben. “En hoewel cloud computing een revolutie teweeg heeft gebracht met lage instapkosten en onbeperkte schaalvergroting naast andere bewezen voordelen, hebben de meeste cloudmigraties slechts de complexiteit en nadelen van het traditionele datacenter overgenomen. Met MongoDB Cloud kunnen ontwikkelaars datasilo's achter zich laten en de waarde van data ontsluiten door middel van een uniforme ontwikkelervaring."

De aankondiging van MongoDB 4.4 bevordert de doelstelling van het bedrijf om ontwikkelaars te blijven voorzien van een moderne database voor algemene doeleinden. MongoDB 4.4 biedt de functies en verbeteringen die het meest worden gevraagd door de MongoDB-gemeenschap. Het resultaat is volgens de leverancier een database die is ontworpen om gebruikers in staat te stellen transactionele, operationele en analytische applicaties sneller en efficiënter te bouwen dan welke andere database dan ook. Met MongoDB 4.4 kunnen ontwikkelaars applicaties wereldwijd schalen.

Met de toevoeging van Atlas Data Lake en Atlas Search aan het MongoDB Cloud-platform wil MongoDB de data-infrastructuur vereenvoudigen. Door gebruik te maken van de MongoDB Query Language (MQL) en een datamodel dat de populariteit van MongoDB bij ontwikkelaars heeft gestimuleerd, kan een gebruiker met Atlas Data Lake query’s uitvoeren.

Partners