16-06-2020

Siemens presenteert update voor Simcenter system simulation solutions

Deel dit bericht

Siemens Digital Industries Software kondigt de nieuwste release aan van de Simcenter system simulation solutions. Deze oplossingen, onderdeel van het Simcenter software portfolio, helpen engineers met het snel bouwen van een zogenaamde digital twin, vóór een fysiek prototype beschikbaar is.

Hierbij optimaliseert de toepassing de interactie tussen mechanische, hydraulische, pneumatische, thermische en elektrische systemen. Met de update kunnen gebruikers de Simcenter system simulation solutions nog meer naar eigen gebruik personaliseren en wordt het systeem nog makkelijker te gebruiken. Simcenter is deel van het Xcelerator portfolio, Siemens’ geïntegreerde portfolio van software, diensten en een platform voor applicatieontwikkeling.

Met de nieuwe release van Simcenter system simulation solutions wil Siemens een update bieden van alle losse oplossingen, om zo innovatie te versnellen en samenwerking eenvoudiger te maken. Hogere productiviteit is noodzakelijk voor de klantverwachting die snel verschuift, en in een markt die veeleisend is.

Company:

Siemens

Partners