13-07-2020

ServiceNow stelt Paul Smith aan voor leiding EMEA-regio

Deel dit bericht

ServiceNow kondigt aan dat Paul Smith bij het bedrijf aan de slag is gegaan als Senior Vice President en General Manager EMEA. Smith is afkomstig van Salesforce, waar hij verschillende pan-EMEA-functies heeft vervuld, en meest recent werkzaam was als Executive Vice President en UK General Manager.

Smith heeft 17 jaar ervaring in verschillende leidinggevende en senior management posities binnen de techsector. Smith heeft een track record als het gaat om het aansturen van sales-afdelingen, go-to-market-trajecten en het ontwikkelen van nieuwe markten om ‘triple digit’ groei te realiseren Smith zal leidinggeven aan een regio met veel van de belangrijkste markten en groeimogelijkheden van het bedrijf. De omzet van ServiceNow in de EMEA-regio groeide in 2019 met 32 procent vergeleken met het voorgaande jaar; EMEA behaalde een ongeveer 1 miljard dollar omzet run rate vanaf Q1 2020.

Smith volgt Philip van der Wilt op die deze rol vervulde van januari 2016 tot juli 2020. Smith begon zijn carrière bij Procter and Gamble maar volgde al snel zijn passie voor de technologiesector, die hem naar Microsoft bracht. Ook gaf hij leiding aan verschillende innovatieve start-ups. In 2012 begon hij bij Salesforce om leiding te geven aan de EMEA Marketing Cloud business. Vervolgens gaf hij leiding aan de EMEA Cloud Sales, tot zijn aanstelling als EVP en GM UK&I in februari 2019.

Tags:

Data, Cloud, SaaS

Company:

ServiceNow

Partners