15-07-2020

OutSystems biedt vernieuwd partnerprogramma

Deel dit bericht

OutSystems lanceert een vernieuwd partnerprogramma. Het programma biedt voordelen en uitgebreide mogelijkheden voor system integrators, vendoren en andere channelpartners.

OutSystems investeert in haar partnerprogramma om het tempo van de adoptie te verhogen en het succes van klanten en de ROI te versnellen. Het aangepaste programma zorgt er onder andere voor dat partners op nieuwe manieren in contact komen met klanten, resultaten meetellen en er nieuwe licentiemogelijkheden zijn.

Het nieuwe partnerprogramma biedt voordelen voor vier typen partners: channelpartners, globale system integrators (GSI's), onafhankelijke softwarevendoren (ISV's) en managed services providers (MSP's). Hoogtepunten van het nieuwe programma zijn onder andere:
- Systeemintegratoren krijgen op competenties gebaseerde autorisaties, waarmee zij onderscheidend kunnen zijn.
- Industrie- en gebruiksspecifieke bedrijfsoplossingen van partners zijn beschikbaar in de nieuwe OutSystems-oplossingencatalogus en in de Forge, een opslagplaats van herbruikbare apps, widgets, thema's, sjablonen en connectoren.
- ISV- en MSP-licentieprogramma's stellen softwarebedrijven in staat om nieuw aanbod op het OutSystems-platform te ontwikkelen, te verkopen en te beheren.

Partners