16-07-2020

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Deel dit bericht

Thinkwise introduceert een nieuwe Universal GUI. Naast een vernieuwde look and feel biedt de gebruikersinterface diverse nieuwe mogelijkheden en naadloze ondersteuning voor platformen en beeldschermen. De Thinkwise Universal GUI is algemeen beschikbaar voor gebruikers van het platform.

Thinkwise ondersteunt verschillende gebruikersomgevingen sinds het low-code platform achttien jaar geleden verscheen, eerst voor Windows en later ook voor web en mobile. Vanaf het begin neemt het bedrijf de technologische zorgen weg bij klanten door altijd user interfaces aan te bieden in de nieuwste technologieën, die naadloos uitgewisseld kunnen worden. De huidige gebruikersomgevingen van het Thinkwise Platform worden nu vervangen door één nieuwe gebruikersinterface: de Thinkwise Universal GUI. De grafische omgeving is geschikt voor alle platformen en beeldschermen, biedt een moderne ‘look and feel’, meer flexibiliteit en betere prestaties.

Na een uitgebreide technologische evaluatie koos Thinkwise voor React als nieuwe front-end technologie. React bleek het beste aan te sluiten op het hoge dynamisch karakter van de gebruikersinterfaces van Thinkwise, die zich automatisch aanpassen aan wijzigingen in de bouwtekening van Thinkwise-applicaties. Met achttien jaar ervaring op het gebied van UI-ontwikkeling ontwikkelde het team van Kloost binnen anderhalf jaar een volledig nieuwe gebruikersinterface voor het Thinkwise Platform. Nu kunnen ook klanten profiteren van alle vernieuwingen van de Thinkwise Universal GUI, die gebruik maakt van de Material Design standaard, waardoor alle applicaties er modern uitzien. Ze passen zich dynamisch aan de beeldschermgrootte aan en zijn geoptimaliseerd voor aanraakbesturing.

Company:

Thinkwise

Partners