03-08-2020

Tricentis breidt SAP-partnerschap uit

Deel dit bericht

Tricentis, leverancier van een continuous testing platform, heeft haar strategisch partnerschap met SAP uitgebreid. Het partnerschap is gebaseerd op de marktpositie van Tricentis in geautomatiseerd testen en een bewezen staat van dienst die bedrijven helpt snelle SAP-releases te bereiken.

Het Tricentis-platform zal worden verkocht via de wereldwijde SAP-verkoopafdeling en -kanalen als een SAP Solution Extension. Het zal ook worden geïntegreerd met SAP ALM-aanbiedingen. Bovendien zal de testautomatisering van Tricentis op basisniveau worden geïntegreerd in SAP's Solution Manager en SAP Cloud ALM. Tricentis helpt bedrijven SAP-oplossingen te gebruiken. Omdat traditionele testmethoden de grootste belemmering vormen voor softwarelevering en bijna 30 procent van IT-budgetten vertegenwoordigen, wil Tricentis de onzekerheid bij het upgraden van SAP-applicaties verminderen, terwijl tegelijkertijd tijd en kosten worden verminderd.

Aangezien het volume en de snelheid van SAP-updates de afgelopen jaren zijn toegenomen, merken klanten dat hun traditionele testmethoden aanzienlijke handmatige inspanningen vergen en een uitdaging kunnen zijn om tijdig te implementeren. Dankzij het SAP-partnerschap van Tricentis kunnen bedrijven die SAP-oplossingen inzetten, de testoplossingen van Tricentis gebruiken om het versnelde tempo van updates bij te houden.

Via de samenwerking is SAP van plan de volgende nieuwe oplossingen te introduceren:
• SAP Change Impact Analysis door Tricentis
• SAP Enterprise Continuous Testing by Tricentis
• SAP Load Testing by Tricentis

Partners