09-09-2020

Boomi biedt iPaaS-oplossing aXis voor SAP

Deel dit bericht

Boomi, onderdeel van Dell Technologies, breidt haar aanbod van oplossingen voor EiPaaS (Enterprise Integration Platform as a Service) uit met Boomi aXis voor SAP. Met Boomi aXis voor SAP moeten gebruikers gemakkelijk en snel SAP-data kunnen uitwisselen binnen een platform.

Boomi aXis voor SAP is de eerste EiPaaS-oplossing voor het SAP-ecosysteem. Boomi aXis voor SAP maakt gebruik van vooraf gedefinieerde configuraties en verkort de verwerkingstijd door beperkende resources weg te nemen bij de verwerking van data van en naar het SAP ecosysteem.
De oplossing helpt business units bij de optimalisatie van hun processen, door ze in staat te stellen zowel SAP als andere systemen in te zetten voor Event Driven Architecture (EDA) en artificial intelligence (AI). Dit helpt gebruikers sneller goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

Boomi aXis voor SAP maakt gebruik van geavanceerde EiPaaS-mogelijkheden, waaronder datamanagement en low-code applicatieontwikkeling - allemaal op hetzelfde platform. De oplossing van Boomi maakt gebruik van datawizards om tabelrelaties automatisch aan te maken, zodat geen onduidelijkheid ontstaat over de manier waarop SAP bepaalde data definieert. Ook geeft de oplossing aan waar en wanneer naar data moet worden gezocht en doet het automatisch aanbevelingen voor optimale datarelaties. Boomi is uniek gepositioneerd om legacy-oplossingen, moderne applicaties, data, devices en personeel hechter te integreren. Zo kunnen organisaties met het Unified Platform hun customer journeys beter beheren en optimaliseren.

Tags:

Cloud, ERP, PaaS, iPaaS, Data, AI

Company:

Dell Boomi, SAP

Partners