18-09-2020

Avit Group versterkt marktpositie softwareontwikkeling met overname Ifective

Deel dit bericht

Netwerk integrator Avit Group heeft met ingang van 1 september 2020 softwareontwikkelaar Ifective overgenomen. Door de krachten te bundelen versterkt de organisatie haar kennis en expertise, innovatief vermogen en track-record op het gebied van softwareontwikkeling. Door het totaalaanbod van IT-diensten kunnen de digitaliseringsvraagstukken van klanten nog beter opgelost worden.

Ifective heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van softwareontwikkeling en beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van onder andere Azure. Zowel Avit als Ifective zijn in het bezit van de Microsoft Gold Application Development certificering.
Met deze stap versterkt Avit Group haar marktpositie als IT-dienstverlener en het innovatieve vermogen van de organisatie. Avit Group biedt een totaalpakket aan IT-diensten (enterprise networking, collaboration & workspace, integrated cybersecurity, services en application integration) waarbij met name het application integration-deel door de samengang wordt versterkt.

De nieuwe organisatie
De bestaande software development-divisie Avit Integration wordt middels de overname versterkt met circa 25 nieuwe medewerkers. Hiermee ontwikkelt Avit Group zich verder tot een organisatie van ruim 150 medewerkers met kantoren in Amersfoort, Emmeloord, Antwerpen en ‘t Harde. Vanuit deze locaties worden opdrachtgevers in met name de sectoren zorg, onderwijs, overheid alsmede multinationals met locaties verspreid in EMEAR bediend.

Partners