21-10-2020

Diamanti kondigt ondersteuning aan voor Red Hat OpenShift

Deel dit bericht

Diamanti heeft ondersteuning voor Red Hat OpenShift 4.5 aangekondigd om het rendement van OpenShift-investeringen te versnellen. Diamanti zal Red Hat ondersteunen via de nieuwste release van Diamanti D20 RH, die bedrijven helpt te breken met verouderde architecturen om applicatieprestaties, schaalbaarheid en operationele efficiëntie voor OpenShift te leveren.

Bedrijven die hun OpenShift-acceptatie willen uitbreiden tot buiten initiële projecten en stateless applicaties, komen uitdagingen tegen met traditionele infrastructuur die is ontworpen om op te schalen in plaats van uit te breiden. Dit kan leiden tot problemen bij het snel opschalen van omgevingen en het uitvoeren van moderne, data-intensieve en bedrijfskritische applicaties met strikte prestatie- en beschikbaarheidseisen.

Diamanti's cloud-native data plane-oplossing en I/O-geoptimaliseerde opslag- en netwerkarchitectuur ondersteunt nu OpenShift 4.5 om deze uitdagingen aan te gaan. Diamanti D20 RH stelt ondernemingen in staat infrastructuuruitdagingen te overwinnen en zich in plaats daarvan te concentreren op het leveren van cloud-native applicaties. Volgens CEO Tom Barton van Diamanti passen organisaties snel cloud-native technologie toe om aan klantverwachtingen te voldoen en het innovatietempo te versnellen. “Maar bestaande legacy-infrastructuur is niet uitgerust om te voldoen aan de opslag- en netwerkvereisten van containers. Het gebruik van legacy-infrastructuur voor containers leidt tot complexe configuraties waarvoor meerdere leveranciers nodig zijn en een aanzienlijke overprovisionering van resources. De krachtige combinatie van Diamanti en Red Hat OpenShift verbetert de applicatieprestaties en helpt kosten te verlagen, terwijl eenvoud, beveiligingsfuncties en beschikbaarheid worden geboden die nodig is om Kubernetes snel te adopteren en uit te breiden."

Meer informatie over Diamanti D20 RH: neem deel aan webinar op 27 oktober.

Partners