29-10-2020

Progress brengt nieuwe DataDirect-connectoren uit

Deel dit bericht

Progress heeft de uitgifte van een nieuwe reeks Progress DataDirect-connectoren aangekondigd. Met deze connectoren kunnen organisaties eenvoudig toegang krijgen tot gegevens die in verschillende marketingtechnologie-applicaties zijn opgeslagen. De reeks bevat onder andere connectoren voor populaire CRM-applicaties en platforms voor geautomatiseerde marketing en online analyse, zoals Google Analytics, HubSpot, Microsoft Dynamics 365 en Oracle Eloqua.

Er zijn duizenden producten en oplossingen op de markt verkrijgbaar voor CRM, geautomatiseerde marketing en marketinganalyse. Wat bedrijven vooral nodig hebben, is een betere manier om de gegevens die door de verschillende gegevensbronnen worden geproduceerd met elkaar te verbinden, zodat de informatie leidt tot inzichten waarop beslissingen kunnen worden genomen. Tegelijkertijd moeten toonaangevende leveranciers van Business Intelligence (BI) en gegevensanalyses en opkomende aanbieders van klantgegevensplatforms (Customer Data Platform, CDP) ook marketingapps leveren waarmee klanten toegang kunnen krijgen tot gegevens uit verschillende bronnen.

De connectoren voor marketingtechnologie-apps uit de Progress DataDirect-reeks bieden marketingspecialisten, IT-teams en dataleveranciers toegang tot informatie die nagenoeg real-time beschikbaar is. Dit levert een beter beeld op van de effectiviteit van marketingcampagnes en marketinguitgaven. Degenen die de koppeling tussen gegevens mogelijk moeten maken, zoals IT'ers en operationele medewerkers, hoeven minder tijd te besteden aan het verzamelen van gegevens en het schrijven van speciale programmacode. Dit betekent dat ze tijd over hebben om andere taken uit te voeren.

Brug tussen uiteenlopende systemen
“Het is cruciaal voor het succes van een marketingorganisatie om de juiste informatie binnen handbereik te hebben wanneer real-time beslissingen moeten worden genomen. Toch zien we dat veel bedrijven nog steeds meerdere systemen met gegevens hebben draaien die stuk voor stuk een kritieke functie vervullen. Het is dus een enorme uitdaging om die gegevens te bundelen tot één betrouwbare bron van informatie,” aldus John Ainsworth, senior-vicepresident Core Products bij Progress. “Wij richten ons op het aanbieden van de instrumenten die nodig zijn om zakelijke applicaties te bouwen die een grote impact op de bedrijfsvoering hebben. De Progress DataDirect-connectoren voor marketingtechnologie-applicaties slaan in feite een brug tussen uiteenlopende systemen. Zo krijgen marketingprofessionals precies de informatie die ze nodig hebben en ligt er tegelijkertijd minder druk op het IT-team om integratiepunten op maat te bouwen.”

De nieuwe Progress DataDirect-connectoren bieden de volgende voordelen:
• Een relationele weergave van de gegevens; dit is erg handig voor BI-ontwikkelaars en data-analisten die handmatig gegevens moeten verzamelen.
• Er hoeft geen tijd te worden besteed aan het maken van oplossingen op maat, omdat de gegevens toegankelijk zijn via één centraal datawarehouse of een pakket rapportage-tools.
• Trends in gegevens zijn duidelijk zichtbaar en laten de effectiviteit van marketingcampagnes en het bestede budget zien — dit komt vooral naar voren wanneer verschillende kanalen en platforms met elkaar worden vergeleken.
• Snellere gegevensdoorvoer bevordert de sales-pijplijn en leidt tot hogere productiviteit.
• Veilige overdracht van gegevens en 24/7 klantenondersteuning.

Meer informatie over de nieuwe connectoren: Progress

Company:

Progress

Partners