02-11-2020

InterSystems kondigt algemene beschikbaarheid aan van IntegratedML

Deel dit bericht

InterSystems heeft aangekondigd haar InterSystems IRIS IntegratedML-faciliteit nu algemeen beschikbaar is voor gebruikers van de InterSystems IRIS en de InterSystems IRIS for Health dataplatforms. IntegratedML integreert geautomatiseerde machine learning-mogelijkheden rechtstreeks in de kern van het InterSystems IRIS Data Platform en maakt ze beschikbaar via intuïtieve SQL-opdrachten.

SQL-ontwikkelaars kunnen gemakkelijk machine learning-algoritmen ontwikkelen binnen InterSystems IRIS en deze integreren in applicaties, waar ze met hoge prestaties rechtstreeks op de data draaien, wat reactie op real-time gebeurtenissen mogelijk maakt. IntegratedML stelt data scientists vrij om zich te concentreren op belangrijke taken door taken bij datavoorbereiding te automatiseren.

Ondanks de grote vraag naar ML zijn er aanzienlijke hindernissen voor de acceptatie, waaronder een steile leercurve om een ML-expert te worden en een tekort aan data science-talent. IntegratedML pakt deze uitdagingen aan door geautomatiseerde ML-mogelijkheden aan te bieden met behulp van de algemeen bekende SQL-syntax.

De belangrijkste voordelen van IntegratedML zijn:
• Gebruiksgemak: stelt softwareontwikkelaars in staat om ML-modellen en ML-compatibele applicaties te ontwikkelen met behulp van herkenbare SQL-syntax.
• Verhoogde productiviteit voor ervaren data scientists: voordelen voor data scientists door vervelende datavoorbereidingstaken te automatiseren, zodat ze zich kunnen concentreren op domeinspecifieke feature-engineering, afstemming en verfijning van modellen.
• Grotere efficiëntie: IntegratedML is diep geïntegreerd in InterSystems IRIS, waardoor modelontwikkeling en -uitvoering kan plaatsvinden waar de gegevens zich bevinden, waardoor de tijdrovende en foutgevoelige verplaatsing van gegevens wordt geëlimineerd.
• Slimmere processen: stelt organisaties in staat ML-algoritmen rechtstreeks in bedrijfsprocessen op te nemen, waardoor betere bedrijfsresultaten worden behaald en concurrentievoordelen worden vergroot.

Gemakkelijk en snel applicaties ontwikkelen
Volgens Scott Gnau, vice-president Data Platforms bij InterSystems, worden door de voordelen van machine learning te benutten algemene bedrijfsinzichten aanzienlijk verbeterd. “Wanneer op ML gebaseerde voorspellende modellen worden uitgevoerd in overeenstemming met transacties is er een ongeëvenaarde ROI. Met InterSystems IRIS en IntegratedML kunnen teams gemakkelijk en snel applicaties ontwikkelen die intelligente, prescriptieve programmatische acties implementeren in reactie op real-time data, waardoor essentiële competitieve inzichten en zakelijke voordelen worden verkregen. Hierdoor kunnen organisaties snel reageren op nieuwe strategieën, de lancering van nieuwe producten versnellen en nauwkeurig reageren op de voorkeuren van de klant."

Meer informatie over InterSystems IRIS en IntegratedML.

Partners