23-11-2020

USoft stelt Roland Gerritsen aan als Partner Development Manager

Deel dit bericht

USoft, leverancier van een low-code platform, heeft Roland Gerritsen aangesteld als Partner Development Managers. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden van het partnernetwerk en het professionaliseren van de partnerstrategie.

Met zijn grote netwerk en vele jaren ervaring bij internationale organisaties, is Roland Gerritsen (59) een mooie aanwinst voor USoft. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in business development, sales en partnermanagement in de IT-services, consulting en softwarebranche. Hij vervulde in zijn carrière bij Capgemini onder andere de functie van Head of Global Alliances voor de wereldwijde financial services business unit en bouwde bij Five Degrees als Director Strategic Partnerships een Europees partnernetwerk op.

Nieuwe partnerstrategie
Het opbouwen van structurele partnersamenwerkingen is voor USoft een belangrijke strategische pijler. CEO Hans Canisius van USoft legt uit: “Partners zijn voor USoft een erg belangrijk verkoop- en servicekanaal. Het is een effectieve manier om vanuit intensieve samenwerkingen met systemintegrators en independent software vendors (ISV’s) de vertegenwoordiging van USoft in de markt te vergroten, zowel nationaal als internationaal. Roland is een zeer ervaren sales- en partnermanager die naast zijn leuke persoonlijkheid, ook veel ervaring met zich meebrengt. Dat zal ons helpen in deze fase waarin we stap voor stap onze nieuwe strategie meer handen en voeten geven. Zijn frisse blik helpt ons de puntjes op de i te zetten.”

Roland Gerritsen zegt over zijn aanstelling: “In mijn functie als Partner Development Manager ga ik bijdragen aan het uitbreiden van het partner-ecosysteem, waarmee USoft de volgende stap in haar groei zet. USoft is haar marktpositie op het gebied van low-code voor bedrijfskritische systemen sterk aan het ontwikkelen en eist hiermee een eigen plek in het IT-landschap op. Ik kijk uit naar mooie samenwerkingen met onze partners en hun klanten op het gebied van applicatieontwikkeling met het USoft low-code platform.”

Company:

USoft

Partners