22-12-2020

Industry-event Cloud Today gericht op ontwikkelaars, architecten en consultants

Deel dit bericht

Op donderdag 14 januari 2021 start een nieuw evenement voor de IT-industrie: Cloud Today. Tijdens dit event kunnen ontwikkelaars, IT-directors, architecten, engineers en consultants keynotes, live demo’s en paneldiscussies bijwonen. De cloud wordt hierbij van alle kanten belicht.

Cloud Today is volledig online. Alle sessies worden gestreamd, waarbij de sprekers stand-by zijn voor Q&A’s en live chat. Nutanix is event-sponsor. Andere sponsors zijn onder andere Veeam, Rubrik, Arrow, Netapp en Fortinet.

De keynote-sessie wordt verzorgd door Sunil Dutt, Channel, OEM & Alliances Director North Eastern Europe & Russia (CIS) bij Nutanix. In zijn sessie gaat Dutt in op de valkuilen en stappen die moeten worden gezet op weg naar een succesvolle hybride/multi-cloudstrategie en maakt hij de Nederlandse resultaten bekend van de Nutanix Enterprise Cloud Index. De wereldwijde pandemie heeft het belang van IT vergroot en de acceptatie van de cloud versneld. De Enterprise Cloud Index meldt dat de pandemie IT-besluitvormers strategischer over IT deed nadenken, waarbij bijna de helft zegt dat hun investeringen in hybride cloud zijn toegenomen als een direct gevolg van de pandemie.

Meer informatie en agenda

Company:

Cloud Today

Partners