04-01-2021

Transfer Solutions ontwikkelt Talent Enable-app voor stichting Everyday Heroes

Deel dit bericht

OutSystems-partner Transfer Solutions ontwikkelt binnen slechts drie weken belangeloos de Talent Enable-app voor de stichting Everyday Heroes. De stichting maakt werk mogelijk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door het bekostigen van de laatste stap naar een baan.

De applicatie digitaliseert verschillende processen op het vlak van administratie, communicatie en rapportage. Dit zorgt er onder andere voor dat de stichting Everyday Heroes meer Power Certificaten, gelden waarmee de laatste stap naar werk wordt bekostigd, kan verwerken en daarmee meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan kan helpen. Transfer Solutions ontwikkelt de applicatie met behulp van het OutSystems applicatie-ontwikkelplatform. De app integreert met bestaande systemen zoals Exact, Mollie en Carerix. De applicatie wordt ontwikkeld door twee talenten van Transfer Solutions die recent door het bedrijf zijn opgeleid tot OutSystems-developer.

Meer kansen op de arbeidsmarkt
Met behulp van de applicatie is Everyday Heroes beter in staat de inkomende en uitgaande certificaatgelden en de aangevraagde en toegekende bestedingen in kaart te brengen. Tevens optimaliseert de applicatie het aanvraagproces, waarmee meer talenten die nu buitenspel staan aan een baan geholpen worden. Tenslotte verbetert de applicatie het facturatieproces door een koppeling met het Mollie-betaalsysteem en het Exact-boekhoudpakket. Op termijn wordt op basis van machine learning data geïnterpreteerd, worden trends geanalyseerd, en wordt terugkoppeling gegeven aan betrokken partijen. Hiermee is Everyday Heroes in staat nog beter in te spelen op de vraagstukken van certificaathouders en meer mensen een kans te bieden op de arbeidsmarkt.

Partners