05-01-2021

Open.nl Software Group benoemt Diederick Splinter tot CEO

Deel dit bericht

Open.nl Software Group heeft 2021 Diederick Splinter per 1 januari aangesteld als CEO. Splinter zal toetreden tot het directieteam in de functie van Chief Executive Officer. Hij vertegenwoordigt als Group CEO de drie softwarebedrijven OPEN.satisfaction, NLX Software en Socialex.

Splinter (43)  was de afgelopen negen jaar werkzaam als directeur van de vestiging Digital Information Services van Incentro waar hij eindverantwoordelijk was voor de verkoop, levering en support van Enterprise applicaties op basis van Outsystems, Alfresco en Data&Analytics. Daarvoor werkte hij bij Inter Access in een Management- en salesfunctie voor oplossingen in de publieke sector.

Peter Molendijk (COO) “Diederick heeft met zijn achtergrond de juiste kwaliteiten om onze bedrijven te leiden. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van commercie en IT- dienstverlening in combinatie met de markten waarin wij opereren. Samen met al onze medewerkers zal hij de volgende fase van groei gaan realiseren zowel binnen Nederland als daarbuiten.” Naast de verdere groei van de softwarebedrijven is de ambitie van NLX Software om haar software-oplossingen ook te leveren in het buitenland.

Partners