11-02-2021

Mendix World 2021 conferentie vindt plaats van 7 tot 9 september

Deel dit bericht

Mendix kondigt aan dat haar wereldwijde gebruikersconferentie Mendix World 2021 dit jaar virtueel plaatsvindt van 7 tot 9 september. De conferentie is het belangrijkste evenement van het jaar om alles te horen over de mogelijkheden van low-code applicatie-ontwikkeling met Mendix. Organisaties die actief zijn in verschillende sectoren presenteren hier hun ervaringen met het Mendix-platform. Zij laten zien hoe ze software-ontwikkeling versnellen en applicaties creëren die de bedrijfsvoering verbeteren, helpen snel processen te digitaliseren en de customer engagement een boost geven.

De wereldwijde pandemie toonde de noodzaak aan om in iedere branche sneller te digitaliseren, of het nu gaat om het overwinnen van logistieke uitdagingen, het ondersteunen van werken op afstand of om het starten van nieuwe kanalen voor medewerkers- en klantbetrokkenheid. Mendix World laat de voordelen van low-code zien door domeinspecialisten vanuit de business en IT-professionals samen te brengen, en zo oplossingen te creëren die sneller waarde opleveren en effectiever zijn dan ooit.   

Pre-registratie geopend
Mendix World 2021 is hét evenement voor IT- en management, ontwikkelaars, enterprise-architecten, branchepartners, bedrijfsanalisten, citizen developers en alle anderen die betrokken zijn bij de digitale toekomst van hun organisatie. De pre-registratie is nu geopend. Door alvast te registreren blijf je ook op de hoogte van nieuwe sprekers en het laatste nieuws over het evenement.

• Iedereen die geïnteresseerd is in het bijwonen van Mendix World op 7-9 september, kan zich nu vooraf registreren. Het evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk.
• Sponsor Showcases laten demo's zien van oplossingen van Mendix-partners. Zij zijn experts in het gebruik van low-code om zakelijke problemen op te lossen en ondernemingen te transformeren. Interesse in sponsoring? Neem dan contact op met mendixworld@mendix.com.
• Eind februari volgt een oproep voor sprekers. Wie inventief met low-code werkt, kan dan zijn verhaal indienen voor het digitale podium van Mendix World.

Meer informatie over Mendix World 2021

Partners