15-02-2021

Progress brengt Kendo UI Native Components uit voor Angular, React, Vue en jQuery

Deel dit bericht

Progress heeft een nieuwe release aangekondigd van Progress Kendo UI, de complete verzameling JavaScript UI-componenten. Deze release bevat meer dan 24 nieuwe UI-componenten in alle Kendo UI-bibliotheken, ondersteuning voor Angular 11 en React 17, evenals belangrijke verbeteringen voor enkele van de meest populaire componenten.

Kendo UI is de ultieme verzameling JavaScript UI-componenten met native bibliotheken voor de veelgebruikte frameworks - Angular, React, Vue en jQuery. Kendo UI stelt ontwikkelaars in staat om snel opvallende, krachtige, responsieve webapplicaties te bouwen en moeiteloos een consistente look en feel te implementeren, met behulp van rijke stijlopties en aanpasbare thema's.

Nieuw bij Kendo UI JavaScript-componentbibliotheken:
Kendo UI voor Angular: met een aantal nieuwe componenten beschikbaar, waaronder DropDownTree, MultiColumnComboBox, TileLayout, FloatingActionButton en meer, biedt Kendo UI voor Angular ondersteuning voor Angular 11 en ongekende niveaus van eenvoud, consistentie en aanpassingsmogelijkheden.
KendoReact: KendoReact is de enige UI-bibliotheek die React-ontwikkelaars nodig hebben om de ontwikkeling van zakelijke apps te versnellen. Deze release bevat nieuwe componenten, zoals TileLayout, DropDownTree, MultiColumnComboBox, FloatingActionButton, BottomNavigation, ListBox, Icon en SvgIcon, en functieverbeteringen, waaronder ingebouwde toetsenbordnavigatie en verbeteringen in de gebruikersinterface. KendoReact bood zero-day-ondersteuning voor React 17.
Kendo UI voor Vue: de nieuwe release van Kendo UI voor Vue, de uitgebreide commerciële bibliotheek met native Vue-componenten, biedt een rijke set aan features en aanpasbare functionaliteit. Het biedt nieuwe native componenten, waaronder MultiSelect, Window, TimePicker, DateTimePicker en Slider. The Grid biedt toetsenbordnavigatie en een optie voor meervoudige selectie in het kolommenu.
Kendo UI voor jQuery: Kendo UI voor jQuery is de complete jQuery UI-componentenbibliotheek waarmee ontwikkelaars snel responsieve webapplicaties met hoge prestaties kunnen bouwen. De bibliotheek heeft nieuwe componenten, waaronder een FloatingActionButton, BottomNavigation, ExpansionPanel, RadioGroup, CheckboxGroup. Nieuwe verbeteringen zijn onder meer exportmogelijkheden, sorteren, uitlijnen van tabellen, toetsenbordnavigatie en meer.

Meer informatie over de R1 2021-release.

Partners