25-02-2021

Veeam V11 biedt verbeterde databescherming

Deel dit bericht

Veeam Software, aanbieder in backup-oplossingen voor Cloud Data Management, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van databeveiligingsoplossing Veeam Backup & Replication v11 voor virtuele, fysieke, cloud- en enterprise-workloads.

Met meer dan 200 nieuwe features en verbeteringen is deze single solution voor uitgebreid datamanagement krachtig en flexibel genoeg om elke fase van de data-lifecycle te beschermen, terwijl het een antwoord biedt op alle complexiteit van een multi cloud-omgeving voor AWS, Microsoft Azure en Google Cloud Platform.

Veeam v11 maakt het voor organisaties mogelijk om de volgende features te gebruiken als onderdeel de databeveiligingsoplossing:
• Disaster Recovery met Veeam Continuous Data Protection (CDP)
• Betrouwbare ransomware-beveiliging
• AWS S3 Glacier en Azure Blob Archive
• Google Cloud Storage
• Uitgebreide Instant Recovery
• Nieuwe Veeam Agent voor Mac
• Veeam-powered BaaS en DRaaS

Veeam levert Backup as a Service (BaaS) en Disaster Recovery as a Service (DRaaS) dankzij partnerships met leidende cloud en managed services providers in meer dan 180 landen. Om te zorgen dat deze services naadloos integreren met V11, biedt Veeam Service Provider Console v5 service providers een webgebaseerd platform voor gecentraliseerd management, monitoring en self-service-toegang voor werkzaamheden met betrekking tot databeveiliging. Verder bevat versie 5 nu ook uitgebreid back-up-management voor Linux en Mac, monitoring en rapportage van cloud-native AWS- en Azure-back-ups, verbeterde security met multi-factor authentication (MFA), en krachtige insider beveiligingsfuncties.

Veeam Availability Suite v11 combineert de expansieve back-up en herstel-features van Veeam Backup & Replication v11 met de monitoring, rapportage en analytics-mogelijkheden van Veeam ONE v11. Dit biedt organisaties complete databeveiliging en zichtbaarheid, en maakt het voor klanten mogelijk om ongeëvenaarde beschikbaarheid, zichtbaarheid en beheer van data in multi cloud-omgevingen te bereiken. Verder wordt Veeam DR Pack, waaronder Veeam Disaster Recovery Orchestrator (voorheen Veeam Availability Orchestrator), toegevoegd aan nieuwe of bestaande aankopen van de Veeam Availability Suite of Veeam Backup & Replication. Dit biedt organisaties automatisering van siteherstel en DR-testen om de bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Partners