18-03-2021

Plat4mation wint ServiceNow App Development award

Deel dit bericht

Plat4mation kondigt aan dat het de ServiceNow EMEA App Development Platform Partner of the Year 2021 award heeft gewonnen. ServiceNow kent deze award toe aan de partner die het meest is uitgeblonken in de ontwikkeling van apps, de hoogste appbeoordelingen heeft gekregen, op de beste manier apps op het Now-platform bouwt en algehele bedrijfsgroei. Plat4mation, gevestigd in Nederland, België, Zwitserland, Duitsland, de VS en India, is een ServiceNow Elite Partner die producten en diensten levert voor het ServiceNow-platform.

Elk jaar erkent de ServiceNow Global Alliances & Channel Ecosystem (ACE) organisatie de prestaties van hun topklasse partners. Dit zijn de partners die het meest hebben bijgedragen aan transformatie op het vlak van new business, technologie en klanttevredenheid. De awards zijn gebaseerd op partnerprestaties in 2020 en een combinatie van factoren zoals winstbijdrage, uitbreiding van de productlijn, groei in workflowdiensten en skills maar ook innovatie of transformatie. De award is door Plat4mation in ontvangst genomen tijdens het online ServiceNow EMEA Digital Partner Awards event op dinsdag 9 maart 2021.

Zusterbedrijf gericht op ontwikkeling van apps
In 2018 richtte Plat4mation haar zusterbedrijf App4mation op om haar activiteiten rondom het ontwikkelen van apps op het ServiceNow-platform te consolideren, versterken en uitbreiden. Sindsdien heeft Plat4mation twee uitgebreide en zeer succesvolle appsuites op de markt gebracht: 4Facility en 4Industry. 4Facility is vorig jaar overgenomen door ServiceNow en vormt nu een onderdeel van de oplossing ServiceNow Workplace Service Delivery. Dit jaar heeft het andere paradepaardje, 4Industry, de officiële ServiceNow Industry Solution status toegekend gekregen voor de vertical Manufacturing.   

Elmer de Valk, CEO van Plat4mation: “We ontwikkelen al apps op het ServiceNow platform sinds 2013. Destijds dacht iedereen dat ServiceNow alleen maar een IT Service Management-oplossing was. Maar wij deelden dezelfde visie als die van Fred Luddy: ooit zal ServiceNow een cloudplatform worden die mensen helpt om werk binnen een bedrijf effectief te stroomlijnen. Door de jaren heen hebben we onze expertise in het ontwikkelen van apps dan ook verder uitgebouwd, waardoor deze nu Design Thinking, UI/UX-design, geavanceerde CI/CD-werkwijzen en een hele reeks met herbruikbare bouwblokken omvat. Deze award is dan ook een échte bekroning op een levenswerk en erkent ons vermogen en specialisme in het bouwen van de beste apps op het Now-platform.”

Partners