24-03-2021

Mike Ferguson presenteert keynote over datawarehouse-migratie op DW & BI Summit

Deel dit bericht

Op de achtste editie van de DW & BI Summit bespreekt Mike Ferguson de problematiek bij de migratie van datawarehouses naar de cloud. De DW & BI Summit vindt dit jaar plaats op 30 juni en 1 juli in het Van der Valk Hotel Utrecht en zal remote te volgen zijn via een live video stream.

Mike Ferguson is oprichter van Intelligent Business Strategies Ltd. en als analist en consultant meer dan 30 jaar ervaring gespecialiseerd in business intelligence, big data, data management en enterprise business integration. In zijn keynote Guidelines for Migrating Your Data Warehouse to the Cloud toont Mike Ferguson dat het belangrijk om de risico's van een datawarehouse-migratieproject te beperken alvorens migratie. Hij bespreekt wat er zoal komt kijken bij het migreren van een datawarehouse naar een cloudomgeving en hoe de migratie veranderingen kan veroorzaken in de data-architectuur.

Deze editie van de DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied. U ontmoet bekende sprekers en thought leaders uit binnen- en buitenland en vertegenwoordigers van grote internationale organisaties zoals NN, Randstad, RIVM en Shell. Profiteer van de kennis en ervaring van de eersterangs line-up van sprekers met Barry Devlin, Mike Ferguson, Jeroen Alblas, Bas Geerdink, Marc de Haas, Johan Krebbers, Martijn van Rooijen, Gertjan van het Hof, Hans Pannekoek, Mark van der Veen, Peter Vieveen, Rogier Werschkull en Rick van der Lans.

Live video stream
De DW & BI Summit in Utrecht zal voor geregistreerde deelnemers via een live video stream online toegankelijk zijn. Ook de congresdocumentatie komt reeds enkele dagen voorafgaand aan het congres digitaal beschikbaar. Vanwege corona-restricties is het aantal zitplaatsen beperkt. Indien het Live of Hybride format vanwege corona-restricties niet mogelijk is, wordt de Summit volledig Online gepresenteerd met een Live Video Stream die interactie mogelijk maakt.

De presentaties worden opgenomen en wij zullen de video’s van de sessies achteraf aan geregistreerde deelnemers online ter beschikking stellen.

Over DW & BI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.nl. Kijk hier voor het volledige programma van de DW & BI Summit.

Partners